Hoofdact Stoppelfeest 2022: Mag Het Wat Zachter!

Een band met een missie: iedereen in de tent moet uit zijn dak gaan! Deze band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, naadloos samengebracht op geheel eigen wijze! Zo ontstaat een unieke mix van muziek die zowel herkenbaar als compleet verrassend is. Kortom: een hele avond dansen, springen en meezingen!

MoNoMan OneManBand

In 2018 sloeg bij Poor John het noodlot toe: door de hardnekkige recessie moest de band noodgedwongen de helft van zijn personeel ontslaan. Poor John…

De bassist/drummer/zanger bouwde een nieuw drumstel, pakte zijn baritone gitaar erbij en verfriste zijn repertoire! Nu is hij klaar om het publiek kennis te laten maken met het volgende recept: neem een eetlepel country, een halve liter rock- ‘n roll, een scheutje surf, een snuifje sixties en aanschouw: MoNoMan OneManBand!

Mox

MOX speelt niet al te voor de hand liggende nummers die toch wel een o-ja-gevoel oproepen. Je kent het wel, maar was het al bijna weer vergeten. Een herkenbaar mengsel van de alternatieve 3FM-kant en Studio Brussel, zowel van toen als nu. De nadruk ligt wat sterker op het plezier onderling en het muzikaal overgieten met het eigen Moxgeluid, dan op het zo perfect mogelijk kopiëren van het originele nummer. Er gaan zelfs geruchten dat sommige leden van Mox de originele uitvoering van enkele liedjes nog nooit hebben gehoord.

Kunt u wat concreter zijn? Jazeker: Van Arctic Monkeys tot Queen, met in het tussengelegen spectrum o.a. Muse, Franz Ferdinand, Soulwax, The Hives en Royal Blood. Met meezing- en airguitar garantie.

Acoustic Maniacs

Acoustic Maniacs is een folk-rock band uit Den Haag, opgericht in 2005. De viermans formatie behoort tot de beste coverbands uit Den Haag en is bij menig muziekliefhebber bekend door hun aantrekkelijke repertoire en lekkere sound.
De stijl van de band is te omschrijven als semi-akoestische folk-rock muziek. Kenmerkend voor de band is de meerstemmige zang gecombineerd met mooie gitaarpartijen.

Voltage

In 2011 werd Voltage opgericht door Dave Vermeulen. In eerste instantie speelde de band covers, maar al snel creëerden ze ook eigen muziek. In 2012 brachten ze hun eerste single uit en in 2015 was het debuutalbum Travellin’ Men een feit. In datzelfde jaar deed Dave mee aan The Voice of Holland, waar hij tweede werd. Dit resulteerde in succesvolle optredens voor Voltage, waaronder eigen clubtours door heel het land, verschillende festivals zoals Paaspop en Zwarte Cross en diverse voorprogramma’s. In 2017 bracht de band een tweede album uit, genaamd Around The Bend. Wederom een puur en allesbehalve mainstream album, aangevuld met invloeden uit de genres americana en country.

DJ Patrick

Geen editie van Stoppelfeest zonder onze Huis-DJ Patrick! De Party Peelander is weer van de partij om een en ander muzikaal aan elkaar te breien.