Dubbel D De Dijk

Last but not least: Dubbel D De Dijk! De Dijk is een band die ruim vier decennia heeft bestaan! In december 2022 hebben ze voor het laatst het licht uit gedaan! Maaaarrr De Dijk leeft voort in Dubbel D! Deze band heeft ooit al eens op de heilige stoppels gestaan en gaan dat nog eens dunnetjes over doen! We gaan dansen, dansen, dansen op de vulkaaaaaaan!🎉

The Night Flight

The Night Flight speelt ook op de 10e editie van Stoppelfeest Heersdiek! Deze 9-koppige band heeft een heeeeel breed repertoire en heeft al op menig festival gespeeld! Van Dance tot 90’s en van classics tot Nederlandstalige meezingers: alles komt voorbij!

Garantie op feest met The Night Flight!🎸💃🏻🕺🏽🎉

The Royal Hillbilly Club

The Royal Hillbilly Club! Een bruisende cocktail van dampende bluegrass, Ierse Folk en hits op z’n Hillbillies. Daar word je dorstig van! The Royal Hillbilly Club barbecuet hun repertoire als het ware boven een enorme grill en garneren het geheel met een flinke scheut zelfgestookte moonshine en explosieve energie! Dus bestel een pint en grijp je maten bij de schouders!

Stoney Road

Stoney Road speelt ook op de 10e editie van het Stoppelfeest! Dat betekent dat we lekker gaan springen, dansen en swingen want dat gebeurde ook toen ze in de soos speelden! Deze band omschrijft zichzelf als een band met stevige klappers en af en toe een gevoelige snaar, dus past perfect op onze stoppels!

Huub, Henk en Harrie

Deze mannen storten zich vol overgave op het coveren van superhits uit de vorige eeuw. Van de oude Rock’N’Roll, via de Sixties en Seventies, naar de Eighties. En onderweg kan werkelijk alles gebeuren: hard rock, een enkele schlager of gewoon superette blues. Roept u maarrr!

DJ Patrick

Geen editie van Stoppelfeest zonder onze Huis-DJ Patrick! De Party Peelander is weer van de partij om een en ander muzikaal aan elkaar te breien.